Vi som driver Villa Sinnesro

 

Om oss

Vårt förhållningssätt, vår filosofi, vår tro. Man skulle kunna säga att vår tro är en blandning av alla världens religioner och livsfilosofier, som i mångt och mycket talar om samma sak.

 

Vi tror på kärleken, att alla människor kan älska och är värda att älskas, förutsättningslöst. Vi tror att en av våra största uppgifter här i livet är att utvecklas som människor, att bli så obegränsade som möjligt. Att se varje möte och varje ”motgång” som en möjlighet till utveckling. Vi tror att friktion/motgångar/

problem i livet är någonting som krävs för att utvecklas. Vi tror att du som människa alltid har ett val. Att du kan välja ditt förhållningssätt, positivt eller negativt, kärlek eller hat, lycka eller olycka. Vi anser att lycka faktiskt är ett val, för lycka är ett sinnestillstånd och ett sinnestillstånd kan du påverka. Vi tror att vår prägling av samhället är stor och viktig att identifiera för att utvecklas som person. Vi tror på ett sökande innåt istället för utåt. Att varje person besitter den kunskap och de lösningar denne behöver.

Vi tror att dina känslor är din kompass i livet. Vi tror att det är positivt att se saker och ting från ett större perspektiv. Men framförallt så tror vi att ditt liv blir vad du gör det till och att det ibland kan vara bra att ta det med en nypa salt.

 

Bakgrund
Vi som driver Villa Sinnesro heter Jenny och Patrik Cedergren.
Vi är båda födda och uppvuxna i Stockholm city. Jenny är utbildade ekonom vid Stockholms universitet och har haft en karriär inom marknadsföring och marknadsanalys. Patrik har provat olika vägar men arbetat mycket som personlig assistent och så självklart som kitesurfinstruktör, som är hans stora intresse.

 

Vår personliga utveckling har bland annat resulterat i att vi lärt känna oss själva mycket bättre och lärt oss att lita på våra känslor, något som förde oss från Stockholm till Öland. En förflyttning vi än idag är väldigt glada att vi gjorde. Här lever vi i en miljö som passar oss mycket bättre. Vår livskvaliteten har ökat, vi har en lugnare och mer harmonisk tillvaro och vi kan syssla med det de verkligen vill. Vi mår helt enkelt mycket bättre.

 

Vi har för vår egna personliga utvecklings skull tagit del av en mängd olika utbildningar och kurser. Men de som kan vara relevanta att nämna här är Reiki healing steg II enligt Usui´s system för naturlig healing, Mindfulness - medveten närvaro, Positivt tänkande, Problemskapade beteende med Bo Hejlskov samt ett antal utbildningar inom gruppsamtal & intervjumetodik.

 

 

info@villasinnesro.se

Villa Sinnesro © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use