Retreat/Eremitboende

 

En aktivitet som kan vara väldigt effektiv för din personliga utveckling är att umgås med dig själv på tu man hand. Att placera sig helt ensam ute i naturen, utan mobiltelefon, dator eller tv, för att bara vara, manar till att lyssna innåt. Vi erbjuder därför ett så kallat eremitboende/terapeutiskt boende, en form av retreat som syftar till att dämpa den ”lilla tjattrande apan” i huvudet och att komma sig själv närmare.

 

Eremitboendet består av spartanska men ändå bekväma och vackert inredda bodar som har placerats ut på natursköna platser på Ölands södra halva. Bodarna har utsikt över hav eller Alvar. Bodarna har varken el eller vatten indraget men är utrustade med mysig vedkamin och lyses upp med fotogenlampor och stearinljus. Vatten och ved erhålls vid ankomst och fylls på vid behov. I övrigt är bodarna utrustade med med spritkök (mat kan även tillagas över öppen eld och i kaminen), 140 säng, bord, stolar och fåtölj. Torrtoalett finns i anslutning till bod och inom cykelavstånd finns vanliga toaletter. 

 

Vid incheckning överlämnas mobiltelefoner och all annan tekniska utrustning. Vi har ett inledande samtal och om så önskas en reiki-behandling, därefter skjutsas du ut till din bod, tillsammans med råvaror, vatten och andra förnödenheter. Efter din tid i boden utvärderar vi tillsammans din vistelse och diskuterar din upplevelse.

 

För bästa resultat rekommenderar vi att man bor i boden själv och minst 3 dygn (det tar ett tag att varva ner). Men möjlighet finns att bo där kortare tid och som par.

 

Priser

Priserna nedan inkluderar mat (enklare menyer och råvaror att tillaga i spritkök eller över öppen eld), lakan, handdukar och ved.

Dygn 1 – 950 kr

Dygn 2 - 850 kr 

Dygn 3 - 750 kr

Dygn 4 - 650 kr

Dygn 5 - 550 kr

Dygn 6 - 450 kr

Dygn 7 - 350 kr

Därefter 250 kr per dygn

 

Möjlighet finns till reducerat pris genom att stå för maten själv. Paketet kan kompletteras med reiki-behandling för den som så önskar.

 

Presentkort går att köpa i valfri valör.

 

Bokning sker lättast via info@villasinnesro.se men det går självklart även bra att ringa till oss på 070-4951617 eller 073-6280459.

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

info@villasinnesro.se

Villa Sinnesro © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use