Reiki för bättre välbefinnande

 

Reiki är en tusentals år gammal japansk-tibetansk healingmetoden. Kortfattat handlar Reiki om energier och som reikiutövare överför man positiv livsenergi till mottagaren. Energin gör i sin tur att mottagaren har lättare att hela sig själv och sin kropp fysiskt och psykiskt. För mer information se nedan.

 

Vi är utbildade reikiutövare  i enlighet med Usui´s system för naturlig healing och är medlemmar i reikförbundet (www.reikiforbundet.se).

 

1 reikibehandling – 300kr

3 reikibehandlingar – 750kr

Distanashealing – 250 kr

 

Vi säljer även presentkort i samtliga valörer.

 

En enskild reikibehandling ger alltid effekt, men vi rekommenderar att man minst genomför 3 behandlingar. Detta för att behandling nr 1 kan starta processer som underlättas om fler behandlingar genomförs.

 

Bokning sker lättast på info@villasinnesro.se men det går självklart även bra att ringa oss (för telefonnummer se kontakt)

 

 

Vad är Reiki?

Reiki är en tusentals år gammal japansk-tibetansk healingmetoden. Ordet Reiki består av två sammansatta japanska ord, Rei och Ki. Rei kan översättas med universiell, allomfattande kraft. Ki kan översättas med livsenergi. Kortfattat kan Reiki översättas till universiell livskraft/energi. Denna universiella livsenergi balanserar störningar i kroppens energisystem och stärker kroppens egna läkningsprocesser.

 

Den universiella  livsenergi strömmar genom Reikiutövaren (utövaren är bara en kanal och använder inte sin egna energi). Energin finner det område som behöver det som mest, vilket inte behöver vara det område vi tror behöver det som mest.

 

Healing har blivit en mycket utforskad omvårdnadsmetod de senaste decennierna, mycket tack vare att den infördes inom vården i USA under namnet Therapeutic Touch. Det kommer också allt fler studier om healingmetoden Reiki. Tack vare all samlad erfarenhet och de vetenskapliga studier som visar att healing är en riskfri omvårdnad/behandlings-metod som kan öka välbefinnandet, kan healing anses "bygga på vetenskap och beprövad erfarenhet" och är således tillåtet även inom den svenska sjukvården.  Reiki är en energimetod som är godkänd som friskvård av Skatteverket.

 

Läs gärna mer på:

www.reikiforbundet.se

www.centerforreikiresearch.org

 

 

info@villasinnesro.se

Villa Sinnesro © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use